You're in all Blogs Section

Tercer número de la revista.

Per fi, despres de sugar tinta i sagnar pels dits de tecletjar tant ja tenim enllestit el tercer número de la revista de l’IES LA PATACONA. Com sempre trobareu noticies del centre, reportatges, entrevistes i entreteniment.

Podeu disfrutar-la com a revista online o baixar-la en format PDF per llegir-la amb més paciència on més desitgeu. Feu clic sobre la revista per engrandir-la. Per baixar feu-ho amb el botó dret del ratolí.

 

Vore on-line Baixar PDF
numero03 pdf-icono-mig

Recordem que la revista està oberta a tota la comuniat educativa del centre i que qualsevol pot col·laborar.

Posted in Número, Últim

Segón Número de la Revista

 Per fer el segon número de la revista digital de l’insti hem treballat tan o mes dur que en el primer pero hem superat tots els problemes informàtics i d’agenda dels entrevistats per traure-vos un número millor que el primer.  Podeu disfrutar-la com a revista online o baixar-lo en format PDF per llegir-la amb més paciència on més desitgeu. Feu clic sobre la revista per engrandir-la. Per baixar feu-ho amb el botó dert del ratolí.

 

Vore on-line Baixar PDF
numero02 pdf-icono-mig

Posted in Número

Primer Numero de la Revista

Després de molt de treball finalment ací teniu el primer número de la revista digital del nostre institut: gaudiu-lo!!!. Podeu disfrutar-la com a revista online o baixeu-vos el PDF per llegir-la amb més paciència on més desitgeu. Feu clic sobre la revista per engrandir-la

 

Vore on-line Baixar PDF

numero02

Posted in Número