TERCER, QUART D´ESO, I PRIMER DE BATXILLER. NOTA FINAL I DE LA TERCERA AVALUACIÓ D´EDUCACIÓ FÍSICA.

  Hola. Vos recorde que esta setmana finalitza el periode d´entrenament de la resistència.   Em tindreu que enviar les captures de pantalla dels entrenaments abans del 2 de juny per a que puga ficar la nota de la tercera avaluació i la final abans del 5 de juny.

  Per a determinar la nota de la tercera avaluació tindré en compte amb el mateix valor: el vídeo de la coreografia, el video dels reptes i les captures de pantalla dels entrenaments de resistencia.

  La nota final serà  la mitja de les notes de la primera i de la segona avaluació.

  En cas de tindré aprovada la tercera avaluació se li sumará a la nota final de 0,5 a 1 punt segons el que s´haja tret en la tercera avaluació (exemples: un 5 en la tercera suma 0,5 en la final, un 10 en la tercera suma un punt en la final).

  Vos deixe el vídeo dels reptes dels alumnes que m´han donat permis per a que utilitzarà el seu treball. 

  Punxa sobre este enllaç per a veure el video.

http://media.iespatacona.com/video/browse/e-f-sica/

 

TERCER, QUART D´ESO, I PRIMER DE BATXILLER. TREBALL DE RESISTÈNCIA D´EDUCACIÓ FÍSICA.

  Hola! Vos recorde que teniu que entregar-me el vídeo dels reptes abans del 10 de maig. Els que vulguen eixir en el próxim vídeo de reptes m’ho teniu que comunicar. Tant indicant si voleu que puje tot el vídeo o una part concreta del mateix.

   He fet un vídeo amb les coreografies que m’haveu autoritzat a utilitzar. 

   

 

Per últim com ja podem eixir a fer esport fora de casa, teniu que triar una activitat esportiva individual de resistència (córrer, ciclisme, patinar,etc) i practicar-la al llarg de les tres últimes setmanes del mes de maig (del 11 al 29 de maig)
Cal registrar les activitats amb alguna aplicació per al mòbil  (Endomondo, Strava, Entreno..)i enviar-me les captures de pantalla. Com a mínim tindreu que fer tres entrenaments setmanals.  Tindreu que entregar les captures de pantalla totes juntes en un correu entre el 1 i el 5 de juny.
Exemple: captura de pantalla
  
 
També podeu fer algun vídeo acompanyant a les captures de pantalla de l’entrenament. 
Exemple:

 
No oblideu fer un bon calfament i anar progressant amb la distància i intensitat poc a poc. 
Teniu fins al 5 de juny per a entregar este últim treball.
 
Ànim. 💪🏻💪🏻💪🏻
Dani

TERCER, QUART D´ESO, I PRIMER DE BATXILLER. TREBALL D´EDUCACIÓ FÍSICA PER A CASA.

 Realitzar un vídeo d´una coreografia d´aeròbic o ball de la cançó que vulgau. Podeu utilitzar en les coreografíes els passos bàsics d´aeròbic o de qualsevol tipus de ball. També podeu introduir en la coreografia passos utilitzant cordes, pilotes u altres materials que estimeu oportuns.

 La data d´ entrega màxima serà el dimecres 8 d´abril. Podeu enviar el vídeo al meu correu electrònic:   daniel.diago@iespatacona.com , o si té massa tamany i no es pot enviar per correu electrònic, el pujeu al vostre google drive i el compartiu amb mi. 

  La duració mínima de la coreografia será de dos minuts.

  El vídeo tindrà un valor del 33% de la tercera avaluació. La resta de la nota està condicionada a les activitats que es puguen fer després de les vacances de Pascua (entre elles l´excursió a Montanejos per a quart i primer de batxiller).

  Espere que tingau una bona salut i que mantingau la condició física treballant la coreografía i realizant exercicis de resistencia, força i flexibilitat.

  Per a qualsevol dubte o informació utilitzeu el vostre correu electrònic :

 ……..@ies patacona    i em la envieu al meu: daniel.diago@iespatacona.com

  Vos passe alguns vídeos que vos poden ajudar a fer la vostra coreografia.

 Vídeo passos bàsics d´aeròbic.

Vídeo de coreografia d´aeròbic i malabars.

Vídeo de classe d´aeròbic.

Video del canal FitDance Life on hi han moltes coreografíes de diversos estils musicals.