GOYA AL MILLOR MAQUILLATGE I PERRUQUERIA A UNA EX-ALUMNA DEL NOSTRE IES.

Pedro-Rodriguez-y-Carmen-Veinat-Mejor-Maquillaje-y-peluqueria-por-Musaranas_ampliacion
El darrer 8 de Febrer, Carmen Veïnat, va aconseguir el seu primer Goya, pel seu treball de perruqueria a la pel·lícula Musarañas, junt al maquillador, José Quetglas. Un premi que Carmen rebia guapíssima amb un vestit blau elèctric junt al seu company..

Als seus 31 anys Carmen Veïnat Medes ha treballat en importants i guardonades sèries de TV com El Tiempo Entre Costuras i pel·lícules com Ocho Apellidos Vascos o Torrente, entre moltes altres però ha sigut pel seu darrer treball com a Perruquera en Cap de la pel·lícula Musarañas el que li ha valgut, finalment, un Goya.

Carmen es va iniciar a la perruqueria de forma vocacional treballant amb algunes perruqueres del poble. Va obtenir el seu títol de Tècnic Superior Especialista en Perruqueria i Maquillatge i Assessoria d’Imatge fa 14 anys a l’IES la Patacona d’Alboaraia (València). Des de fa 10 anys treballa amb certa continuïtat a la indústria cinematogràfica espanyola.

En el següent enllaç podeu trobar una entrevista que li feren en el diari digital del seu poble (Carmen Veïnat és d’Algemesí) quan ja se sabia que havia estat nominada pels Goya.

 

 

Comments are closed